Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-09@00:57:40 GMT

چرا فقط «دادکان» ببیند آقای درودگر؟

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۶۹۸۶۱

چرا فقط «دادکان» ببیند آقای درودگر؟

مدیر بازاریابی سازمان لیگ فوتبال ایران که «گلوگاه» فوتبال را در اختیار دارد، در برابر درخواست رئیس سابق فدراسیون برای شفاف‌سازی قراردادهای تبلیغات محیطی واکنش متقاوتی داشته است.

 سازمان لیگ فوتبال ایران از جمله بخش های این رشته پرحاشیه است که در تمام سالهای اخیر یک بار هم شفاف سازی مالی نداشته و با وجود همه ابهامات و پرسش‌هایی که در این مورد وجود داشته، مسئولانش هر بار توانسته‌اند به بهانه‌ای از این امر ضروری شانه خالی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاید به همین خاطر است که در سالهای گذشته تکلیف وضعیت قراردادهایی که برای تبلیغات محیطی با افراد خاص و یا نهادها و شرکت ها منعقد شده به طور شفاف اعلام نشده و مشخص نیست این سازمان از طرف‌های قرارداد خود چقدر درآمدزایی کرده، چقدر هزینه کرده و چقدر طلب دارد.

محمد دادکان رئیس سابق فدراسیون فوتبال که همواره دست روی نقاط ضعف ورزش می‌گذارد این بار هم به درستی تاکید کرده که سازمان لیگ باید قراردادهای منعقد شده در حوزه تبلیغات محیطی را شفاف سازی کند.

به دنبال این اظهار نظر صادق درودگر که مدیر بازاریابی سازمان لیگ است واکنش نشان داد و از وی خواسته است که با حضور در سازمان لیگ تمام قراردادها را ببیند! درودگر هم به خوبی می داند که دادکان هیچ وقت به سازمان لیگ نمی رود که قراردادها را ببیند! اما تیری در تاریکی انداخته است.

در توضیح سازمان لیگ فوتبال ایران برای اظهارات محمد دادکان آمده است: «محمد دادکان در مصاحبه با یک رسانه ورزشی گفت پرونده تبلیغات محیطی فوتبال ایران را به من بدهید تا بگویم در سازمان لیگ چه خبر است.

صادق درودگر مدیر بازاریابی سازمان لیگ در این خصوص اظهار داشت: بنده با ارسال نامه ای از دکتر محمد دادکان به طور رسمی دعوت کردم که برای مشاهده و بررسی پرونده تبلیغات محیطی در هر زمانی که خودشان مشخص کردند به سازمان لیگ تشریف بیاورند و پرونده تبلیغات محیطی و عملکرد بخش بازاریابی سازمان لیگ را مورد مشاهده و بررسی قرار بدهند.

درودگر تصریح کرد: بخش بازاریابی سازمان لیگ از حضور و مطالعه عملکردش توسط افراد سالم و سینه سوخته فوتبال که به دنبال توسعه و شکوفایی این ورزش هستند با جدیت استقبال می کند و از جناب دادکان رئیس اسبق فدراسیون فوتبال و صاحب تجربه و دانش در این حوزه هم می خواهیم در این زمینه اهتمام فرموده و ما را از راهنمایی خود بی بهره نگذارند.»

پرسش از صادق درودگر این است که چرا فقط محمد دادکان باید قراردادهای تبلیغات محیطی را ببیند؟ چرا شما و سازمان لیگ برای یک بار هم که شده نباید در مورد این قراردادها شفاف سازی کنید؟ چرا نباید مشخص شود از محل تبلیغات محیطی چقدر به فوتبال و باشگاه ها رسیده و چقدر به برخی افراد درگیر در این قراردادها؟ چرا نباید مشخص شود از محل تبلیغات محیطی دیدار تیم ملی فوتبال ایران و الجزایر چقدر درآمدزایی شده است؟

صادق درودگر که با کمترین سابقه بازاریابی و تبلیغات، مدیر بازاریابی مهمترین بخش فوتبال شده است، چرا قراردادهای چند سال اخیر تبلیغات محیطی را شفاف اعلام نمی‌کند تا اهالی فوتبال بدانند این سازمان چقدر درآمدزایی داشته و این درآمدها کجا هزینه شده است؟

اگر صادق درودگر به کار سالم و شفاف خودش اعتقاد و اعتماد دارد، چرا فقط باید محمد دادکان ببیند، اعلام رسمی کند تا همه در جریان قرار بگیرند.

 

 

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بازاریابی سازمان لیگ مدیر بازاریابی تبلیغات محیطی فوتبال ایران محمد دادکان صادق درودگر شفاف سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۹۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکل آلودگی هوای اراک نیاز به حمایت صنایع دارد

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: رفع مشکل آلودگی هوای اراک به اقدام و حمایت صنایع این استان نیاز دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، عباس علی‌آبادی صبح امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان مرکزی اظهار کرد: برای رفع مشکل آلودگی هوای اراک باید منشأ آلودگی رفع شود و در مرحله بعد ترمیم و ممانعت از انتشار مجدد آن مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه با افتخار اعلام می‌کنم که طرفدار و حامی محیط زیست هستم افزود: فعالیت صنایع نباید نابودی محیط زیست را به دنبال داشته باشد، رفع مشکل آلودگی هوای اراک به اقدام و حمایت صنایع این استان نیاز دارد.

وزیر صمت خاطرنشان کرد: صنایعی که آلودگی زیست‌محیطی دارند باید نواقص را رفع و آلودگی‌های زیست‌محیطی را برطرف کنند. توسعه پایدار و فعالیت‌های صنعتی باید با الزامات زیست‌محیطی همراه باشد.

علی‌آبادی با بیان اینکه اراک شهری استراتژیک از نظر تنوع تولیدات صنعتی است، اضافه کرد: این شهر طی سال‌های اخیر گرفتار حصار آلودگی هوا شده است که برای رفع این مشکل، برنامه‌ریزی و همکاری‌های برون‌بخشی نیاز است.

وی ادامه داد: بر اساس قانون هوای پاک، مسئولیت همه بخش‌ها و سازمان‌ها در زمینه کاهش آلایندگی‌ها در بخش‌های مختلف خودرویی و صنایع مشخص شده است.

وی ادامه داد: اقداماتی که باید هریک از دستگاه‌های ذی‌ربط در خصوص کاهش و مقابله با آلودگی هوا انجام دهند مشخص است و سازمان محیط‌زیست به‌عنوان ناظر و ضابط قضائی باید بر نحوه اجرای قانون توسط دستگاه‌های مختلف را نظارت کند.

به گزارش ایمنا، در این نشست، مسائل و مشکلات صنایع مطرح شد و وزیر صمت دستورات لازم را در خصوص مواردی از جمله بدهی بانکی، اختلاف یک شرکت با اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری، مسئله زیست‌محیطی یکی از شرکت‌های خصوصی، تعیین تکلیف تعهدات این شرکت و دیگر مسائل مربوط به موانع تولید صنایع حاضر در نشست را اتخاذ کرد.

حضور در سی‌ودومین همایش سالانه بین‌المللی مهندسی مکانیک در دانشگاه صنعتی اراک، دیدار با فعالان اقتصادی استان مرکزی و بازدید از شرکت دانش‌بنیان انرژی صنعت خاورمیانه از برنامه‌های سفره یک روزه علی‌آبادی به اراک است.

کد خبر 751435

دیگر خبرها

  • مجوزهای زیست محیطی واردات خودروی برقی
  • هاشمی: سازمان لیگ در بخش فرهنگی و داوری دقت لازم داشته باشد
  • به روز رسانی| هاشمی:از فدراسیون فوتبال خواستم در ۴ هفته پایانی دقت خود را بالا ببرند+فیلم
  • دستگاه‌های فرهنگی برای توسعه و تنظیم‌گری باید اراده داشته باشند
  • برای ترمیم زخم های کهنه وارد شده بر پیکر مساجد، به اراده جمعی نیاز داریم 
  • ضرورت تغییر رویکردهای محیط زیستی در مسیر توسعه دریامحور
  • درخواست تراکتور برای تعویق بازی با گل‌گهر
  • حل مشکل آلودگی هوای اراک نیاز به حمایت صنایع دارد
  • رویداد بین‌المللی «فارِس اواردز» برگزار می‌شود
  • رویداد بین‌المللی «فارِس اواردز ۲۰۲۴» برگزار می‌شود